ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (۱ مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی پنج کشته و سه مصدوم بر اثر حادثه رانندگی در لرستان+تصویر (۳۱ تیر ۱۴۰۳) قاپ‌زن‌های حرفه‌ای با شلیک پلیس تسلیم شدند
سرخط خبرها

خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور

  • کد خبر: ۲۳۶۹۹۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نسبت به خطر آلودگی پشه آئدس به ویروس تب دنگی و همه‌گیری بیماری در کشور هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهنام عرشی امروز در نشست خبری با موضوع وضعیت شیوع تب دنگی در ایران که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: هفت استان ما شامل چهار استان جنوبی کشور، در معرض خطر گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی قرار دارند. سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان جزو استان‌های پرخطر ابتلا به بیماری به شمار می‌روند. در استان گیلان آلودگی وجود دارد و مازندران و گلستان در معرض رشد پشه هستند.

وی افزود: از آن‌جا که رفت‌وآمد به کشور‌هایی مانند امارات زیاد است و پشه آئدس در این کشور وجود داشته، پشه‌های موجود در کشور ما نیز آلوده شده‌اند و وقتی پشه‌های آلوده وجود دارند، دیر یا زود، سایر استان‌ها نیز مستعد ابتلا و شیوع بیماری هستند و همه‌گیری بیماری را شاهد خواهیم بود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: تخم پشه آئدس از طریق تایر‌های فرسوده می‌تواند به همه‌جا منتقل شود، اما بُرد پشه نهایتاً ۵۰۰ متر است و مسافران باید در جزایر جنوبی و مراکز توریستی جنوب کشور مراقب این بیماری باشند. البته در شهر‌هایی مانند قزوین و در دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، مشهد و قم نیز این بیماری شناسایی شده است، اما انتقال محلی بیماری وجود نداشته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->